Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15





ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd" - Frittata di erbe spontanee - Insalata russa - Vitel tonne' - Hummus di ceci e barbabietola con crudite' - Acciughe al verde - Salsiccia "tipo Bra")
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Wild herbs omelette - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Chick-peas and sugar beet hummus with raw vegetables - Anchovies with green sauce - Veal&pancetta raw sausage)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd" - Acciughe al verde - Lingua al "bagnet verd")
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with green sauce - Veal tongue with green sauce)
9,00 Antipasto vegetariano (Frittata di erbe spontanee - Insalata russa - Sformatino di ricotta di pecora e erbette)
Vegetarian starter ( wild herbs omelette- Olivier salad - ricotta and herb flans)

PRIMI - FIRST COURSES
11,50 Plin radicchio e salsiccia al burro, noce moscata e polvere di agrumi e crumble di pane
Plin (sausage and red chikory ravioli) salt-fried with butter, nutmeg and orange and bread crumble
10,50 Orecchiette con sugo rosso, ricotta di pecora, menta e melissa
Orecchiette with red sauce, sheep ricotta, mint and lemon balm
10,50 Trofie con pesto di asparagi, mandorle e pecorino
Trofie (pasta) with asparagus, almond and pecorino cheese "pesto"

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
13,50 Teglia gratinata di pan di zucchero e pecorino
"Pan di zucchero" and pecorino-cheese baked pan
14,50 Spezzatino di pollo, carote, aneto, cipolle, uvetta ed olive nere
Chicken, dill, carrots, onions, raisin and olives
14,50 Tortini di vitello ed erba peperone con maionese al doppio aglio
Mashed veal meat and erigeron baked pan with garlic mayonnaise

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
15,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnut cake
3,00 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup


Coperto € 1,50 Cover charge