Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
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CENA

ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con "Bagnet verd" - Caponata di melanzane - Insalata russa - Salsiccia tipo Bra - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Peperoni al forno con bagna caoda)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Eggplants "caponata" - Olivier salad - Veal&pork raw sausage - Anchovies with "green sauce" - Veal with tuna sauce - Baked peppers with "bagna caoda" sauce)
8,00 Antipasto vegetariano (Caponata di melanzane - Insalata russa - Sformatino di ricotta, peperoni e basilico)
Vegetarian appetizers (Eggplants "caponata" - Olivier salad - Ricotta-cheese, peppera and basil flan)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con "Bagnet Verd" - Acciughe al verde - Lingua con bagnet verd)
Piedmont appetizers with "green sauce" (Tomino-cheese - Anchovies - Veal tongue)
8,00 Antipasto crudo (Insalata di carne cruda di vitello - Albese - Salsiccia tipo Bra)
Raw meat appetizers (Minced veal meat salad - Veal carpaccio - Veal&pork raw sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
11,00 Insalata di plin con pomodorini, olive nere e capperi
"Plin" ravioli with tomatoes, black olives and capes
10,00 Crema fredda di zucchine alla menta con yogurt
Courgets and mint cold soup with yogurth
10,00 Fusilli con ricotta salata, pomodorini e crema di melanzane all'origano
Fusilli (pasta) with salted ricotta-cheese, tomatoes and eggplant with origan sauce

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
12,00 Roastbeef di vitello con ginepro e santolina
Veal roastbeef with juniper and santolina
13,50 Insalata di pollo cbt con yogurt, sedano e passolina
Chicken salad with yogurt, celery and dried grape
12,00 Ciambella di bufala con pesche, basilico e briciole di pane tostato
Buffalo mozzarella with peaches, basil and roasted breadcrumbs
16,00 PIATTO CARPIONE: Milanesi di vitello e pollo, uovo al "palet" e zucchine
Breaded and fried veal and chicken, fried egg and courgets "in carpione" (typical Piedmont marinate)

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Pesche cacao e amaretti con panna
Peaches with cocoa and amaretti biscuits, and cream