Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


CENA

ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con "bagnet verd" - Uova ripiene - Insalata russa - Salsiccia tipo Bra - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Piselli freschi crudi con pecorino)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Filled eggs - Olivier salad - Veal&pork raw sausage - Anchovies with "green sauce" - Veal with tuna sauce - Fresh raw peas with pecorino-cheese)
8,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta, rucola e scorza di limone - Insalata russa - Uovo ripieno)
Vegetarian appetizers (Ricotta-cheese, rocket salad and lemon peel flan - Olivier salad - Filled eggs)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con "bagnet verd" - Acciughe al verde - Lingua bollita con "bagnet verd")
Piedmont appetizers with "green sauce" (Tomino-cheese - Anchovies - veal tongue)
8,00 Antipasto crudo (Insalata di carne cruda di vitello - Albese - Salsiccia tipo Bra)
Raw meat appetizers (Minced veal meat salad - Veal carpaccio - Veal&pork raw sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
11,00 Agnolotti con burro, olive nere, rosmarino e pane saltato
Ravioli with butter, olives, rosemary and crumbled&fried bread
10,00 Trofie con crema di borragine, zucchine e tarassaco, ricotta salata e nocciole
Trofie (pasta) with borage, courgets, dandelion, hazelnuts and salted ricotta-cheese sauce
10,00 Crema di carote, patate ed erbette con finocchi, cipollotti e luvertin
Carrots, potatoes and herbs soup with fennels, spring onions and common hop

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
12,00 Spezzatino di pollo con crema di piselli freschi, zenzero e maggiorana
Chicken stew with fresh peas, ginger and marjoram sauce
13,50 Polpette di vitello e salsiccia tipo Bra con salsa di latte di cocco ed aglio orsino
Meat balls with coconuts milk and wild garlic sauce
12,00 Bavarese agli asparagi e grana
Salted "bavarese" with asparagus and grana-cheese

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Tiramisu' agli amaretti con coulis di fragole
Amaretti-cookies tiramisu' with strawberries sauce
3,00 Pinguino Pepino al caffe'
Pinguino Pepino (Chocolate covered ice-cream, flavour coffee)
3,00 Stecco Wow Pepino al pistacchio
Stecco Wow Pepino (Ice-cream, flavour pistachio)