Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
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ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd" e rubra "maison"- Caponata di melanzane - Insalata russa - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Zucchine in carpione - Salsiccia "tipo Bra")
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" and self-made rubra - Eggplant caponata - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Anchovies with "green sauce" - Courgettes with vinegar - Veal and pork sausage)
9,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta ed erbette - Insalata Russa - Caponata di melanzane)
Vegetarian starter (Ricotta-cheese and herbs flan- "Olivier" salad - Eggplant caponata)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd" e rubra "maison" - Acciughe al verde - Lingua con "bagnet verd" e rubra "maison)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" and self-made rubra - Anchovies with "green sauce" - Veal tongue with "green sauce" and self-made rubra)
10,50 Antipasto crudo (Albese con Grana -Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese -chopped veal- Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
11,50 Insalata fredda di agnolotti con pomodori, santoreggia, semi misti ed emulsione allo zenzero
Agnolotti (ravioli) salad with tomatoes, savory, mixed seeds and ginger sauce
10,50 Fusilloni con crema di zucchine ed erbette, ricotta di pecora e mandorle tostate
Fusilloni (pasta) with courgets and herbs sauce, sheep ricotta-cheese and toasted almonds
10,50 Insalata di semola di grano duro con erba cipollina, rucola, albicocche e olive nere
Durum wheat semolina salad with chives, rocket salad, apricots and black olives

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
15,50 Roastbeef di vitello con salsa di rabarbaro fresco, cipolle e pesche
Roastbeef with rhubarb, onions and peaches sauce
14,50 Terrina di pollo grigliato con erbette, mirtilli rossi, granella di nocciole, fiori di elicriso e ciliegia all'aceto balsamico
Grilled chicken terrine with herbs, redberries, crumbled hazelnuts, helichrysum blosoom and cherries in balsamic vinegar
13,50 Dischi di primosale,melanzana,pomodori, origano fresco
Primo sale-cheese, eggplants,tomatoes, fresh origano
23,00 PIATTO CARPIONE: Milanesi di pollo e vitello, uova e zucchine
Typical Piedmont marinate meal: breaded & fried veal and chiken, fried egg and courgette "in carpione"

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
15,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
5,00 Bonet "maison"
Self-made Bonet (typical Piedmont pudding)
3,00 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup


Coperto 1,50 Cover charge