Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd" - Salsiccia di bra - Insalata russa - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Insalata di toma, levistico, nocciole e miele- Insalata di cavolo rosso, olive ed agrumi)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Veal and pork sausage - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Anchovies with "green sauce" - Toma-cheese, lovage, hazelnuts and honey salad - Red cabbage, olives and citrus salad)
9,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta, erbette e limone - Insalata Russa - Insalata di cavolo rosso, olive, sedano esucco di clementine)
Vegetarian starter (Ricotta-cheese, herbs and lemon flan - "Olivier" salad - Red cabbage, olives, celery salad with tangerine juice)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd"- Acciughe al verde - Lingua al verde)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with "green sauce" - Veal tongue with "green sauce")
10,50 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
11,50 Pansotti con sugo di pomodoro e salsiccia di maiale
Pansotti (ricotta-cheese and spinaches ravioli) with tomato sauce and pork sausage
10,50 Orecchiette al pesto di barbabietole e noci e con erborinato di pecora
Orecchiette (pasta) with sugar-beet and walnuts "pesto" and with blue sheep-cheese
10,50 Crema di porri, finocchi, patate e mele
Leeks, fennels, potatoes and apples soup

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
16,50 Arrosto di vitello alle nocciole
Roasted veal with hazelnuts
13,50 Quiche con radicchio, mandorle e pecorino
Red chikory, almonds and pecorino-cheese quiche
14,50 Arrosto di lonza al latte, miele e senape
Baked pork loin with milk, honey and mustard

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
15,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
5,00 Crema di liquirizia e menta con crumble di grissini al cacao
Liquorice and mint cream with stick-breads crumble with cocoa
3,50 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup