Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


CENA

ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con "bagnet verd" - Frittata alle erbe - Insalata russa - Salsiccia tipo Bra - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Pecorino dolce condito)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - herbs omelette - Olivier salad - Beetroots with anchovies cream - Anchovies with "green sauce"- Veal with tuna and capers sauce - Pecorino-cheese with olil and herbs)
8,00 Antipasto vegetariano (frittata alle erbe - Insalata Russa - Sformatino di ricotta e barbabietole)
(Herbs omelette - Olivier salad - Ricotta-cheese and beetroots flan)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con "bagnet verd" - Acciughe con "bagnet verd" - Lingua con bagnet verd)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with "green sauce"- Veal tongue with green sauce)
8,00 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
11,00 Agnolotti di borragine e carne, con crema di paglierina oppure in tazza con vino rosso
Borage and meat ravioli with cheese sauce or with red wine
10,00 Cavatelli con pesto di carciofi, nocciole e grana
Cavatelli (pasta) with artichokes, hazelnuts and Grana-cheese sauce
10,00 Crema di cipolle, riso jasmine, coriandolo e stracciatella
Onions, jasmine rice and coriander soup with stracciatella-cheese

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
14,00 Arrosto di vitello con zenzero e vino bianco
Roasted veal with ginger and white wine
14,00 Pollo ruspante alla birra
Beer stewed free range chicken
12,00 Caponet rossi vegetariani con toma ed olive
Red cabbage vegetarian rolls with toma cheese and olives
13,50 PIATTO DEL GIORNO: Insalata di bollito tiepida con verdure acidulate e senape
boiled veal salad with vegetables and dijon

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Pere al vino al forno
Pears baked with red wine
4,50 Torta rovesciata all'ananas
Ananas cake
4,50 Torta doppia di mele con noci ed uvetta
aplles cake with nuts and dried grapes
3,00 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup