Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


PRANZO


ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con "Bagnet verd e ross" - Tapenade vegana con crostini - Insalata russa - Salsiccia "tipo Bra" - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Antipasto rosso)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Vegan tapenade - Olivier salad - veal and pork sausage - Anchovies with "green and red sauce" - Veal with tuna sauce - Red starter)
8,00 Antipasto vegetariano (Tapenade con crostini - Insalata russa - Sformatino di ricotta, pomodori ed erbette)
Vegetarian starter (Vegan tapenade - Olivier salad - Ricotta-cheese, tomatoes and herbs flan)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con "Bagnet Verd e Ross" - Acciughe al verde - "Lingua con Bagnet Verd")
Piedmont starter with "green sauce" (Tomino-cheese (also with red sauce)- Anchovies - Veal tongue with red sauce)
8,00 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne trita - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
9,50 Agnolotti di carne e borragine e noci con burro, salvia e lavanda
Meat and borage and nuts ravioli with butter, sage and lavender
8,50 Crema di zucca ed erbette
Pumpkin and herbs soup
8,50 Trofie all'uovo con pesto di peperoni, erbette, mandorle e pecorino
Trofie (pasta) with peppers, almonds, herbs and pecorino-cheese sauce

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
9,50 Terrina di vitello con erba cipollina, uvetta e frutta essiccata
Veal pie with herbs and dried fruits
11,00 Arrosto di lonza al latte con ginepro, alloro, timo e pepe verde
Milk roasted pork with juniper, laurel, time and green pepper
9,50 Polpette di melanzane e basilico con cuori di bue e salsa allo yogurt
Aubergines and basil balls with tomatoes and yogurt sauce

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Coppa di crema di ricotta con savoiardi e composta di mele e pesche
Ricotta-cheese and savoiardi-cookies cup with apples and peaches jam
4,50 Torta di pesche e melissa
Peaches and lemon balm cake
3,00 Pinguino Pepino al caffe'
Pinguino Pepino (Chocolate covered ice-cream, flavour coffee)
3,00 Stecco Wow Pepino al pistacchio
Stecco Wow Pepino (Ice-cream, flavour pistachio)