Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


PRANZO


ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd"- Insalata di barbabietole, olive ed erbette - Insalata russa - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Frittata all'aglio orsino - Salsiccia "tipo Bra")
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Sugar beet, olives and herbes salad - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Anchovies with "green sauce" - Wild garlic omelette - Veal and pork sausage)
9,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta e doppio basilico (normale e cinese) - Insalata Russa - Insalata di barbabietole, olive ed erbette)
Vegetarian starter (Ricotta-cheese and basil flan - "Olivier" salad - Wild hop and wild garlic omelette - Sugar beet, olives and herbes salad)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd"- Acciughe al verde - Lingua al verde)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with "green sauce" - Veal tongue with "green sauce")
10,50 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
9,50 Agnolotti al burro, polvere di borragine e limone amaro e con sbriciolata di amaretti
Agnolotti (ravioli) salt-fried with butter, borage and bitter lemon powder and with crumbled amaretti-cookies
8,50 Cavatelli con crema di asparagi, noci e pecorino
Cavatelli (pasta) with asparagus and walnuts cream and pecorino-cheese
8,50 Crema di patate, ortiche, malva, piantaggine e parietaria
Potatoes, nettles, ribwort plantain, mallow and pellitory soup

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
16,00 Spezzatino di vitello al vino bianco e con zenzero e piselli
Veal and white wine stew with ginger and peas
14,00 Rolatine di pollo e verdure alla pizzaiola (pomodoro ed erbette stagionali)
Chicken roll filled with vegetables and with tomato sauce (tomato with spring herbs)
13,50 Nidi di coste (biete) con uovo
Beets & egg)

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
5,00 Cheese-cake di yogurth greco con base di grissini al cacao e caramello
Greece yogurth cheese-cake with caramel
3,50 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup