Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


PRANZO


ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd"- Salame cotto, fave fresche ed uvetta - Insalata russa - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Insalata di uova sode con salsa rosa e semi misti - Salsiccia "tipo Bra")
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Cooked salami, fresh horse-bean and raisin - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Anchovies with "green sauce" - Boiled eggs salad - Veal and pork sausage)
9,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta, pomodoro, basilico - Insalata Russa - Insalata di uova sode bio, zucchine grigliate, rubra "maison"&maionese e semini misti)
Vegetarian starter (Ricotta-cheese, tomatoes, basilic- "Olivier" salad - " - Boiled eggs, grilled courgets, rubra&maionese sause and with mixed seeds)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd"- Acciughe al verde - Lingua al verde)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with "green sauce" - Veal tongue with "green sauce")
10,50 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
9,50 Plin con sugo rosso, pecorino e crumble di grissini
"Plin" ravioli with tomato sauce, pecorino-cheese and crumbled stick-breads
8,50 Fusilloni all'uovo con pesto di noci ed erbette
Fusilloni (egg pasta) with walnuts and spring herbs "pesto"
8,50 Insalata di riso venere con erba cipollina, carote, santoreggia, granella di nocciole, piselli freschi e mirtilli rossi disidratati e con salsa di yogurth greco
Black venus rice salad with chives, carrots, savory, chopped hazelnuts, fresh peas and dry blueberries and with greece yogurth sauce

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
15,50 Roastbeef di vitello con rubra "maison"
Roastbeef with self-made rubra
14,00 Insalata di pollo grigliato con rucola, ciliegie all'aceto balsamico e misticanza
Grilled chicken salad with rocket salad and cherries&balsamic vinegar and with mixed herbs
13,50 Panzanella con zucchine, olive, capperi. erbette fresche e mozzarella di bufala
Bread, olives, courgets, capers, fresh herbes and buffalo mozzarella-cheese salad

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
5,00 Dolce di savoiardi, Bitter Berto, ciliegie e panna montata
Savoiardi-cookies, Bitter liquor, cherries and cream cup
3,50 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup