Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
Facebook


PRANZO


ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con "bagnet verd" e salsa al rafano - Frittata di salame cotto - Insalata russa - Salsiccia tipo Bra - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Pate' di fegato)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" and cren sauce - Salami omelette - Olivier salad - Veal&pork sausage - Anchovies with "green sauce" - Veal with tuna and capers sauce - Liver pathe')
8,00 Antipasto vegetariano (Tomini con polvere di agrumi, nocciole e miele- Insalata russa - Sformatino di ricotta e porri)
Vegetarian starter (Tomino-cheese with citrus powder, hazelnuts and honey - Olivier salad - Fresh-cheese and leeks flan)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con "bagnet verd" e salsa al rafano - Acciughe al verde - Lingua al verde)
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" and cren sauce- Anchovies with "green sauce"- Veal tongue with "green sauce")
8,00 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)

PRIMI - FIRST COURSES
9,50 Agnolotti con crema di cipolle e mele, e sbriciolata di amaretti
Agnolotti (meat ravioli) salt-fried with apples and onions cream and crumbled amaretti-cookies
8,50 Trofie all'uovo con crema di broccoli, feta e curry e con semi misti
Trofie (pasta) with broccoli, feta-cheese and curry sauce and with mixed seeds
8,50 Zuppa di Quinoa mista e verdure
Quinoa soup with vegetables

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
12,00 Arrosto di vitello zucca ed acciughe
Roasted veal with pumpkin and anchovies
11,00 Coniglio al forno con olive
Baked rabbit with olives
11,00 PIATTO DEL GIORNO: Pollo al forno con salsa di arance al pepe rosa e rosmaino
Baked chicken with oranges, pink pepper and rosemary sauce
9,50 Stufato rosso di verdure e ceci con couscous di cavolfiore
Vegetables and tomatoes stew with cauliflower couscous

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Torta di nocciole "F.lli Panzini" di Montechiaro
Tipical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Torta delle rose
3,00 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup
4,50 Affogato di gelato Pepino
Chocolate ice-cream "affogato"