Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Lun-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/00.00 - Ven-Sab 18.00/01.00 - Dom 18.00/23.00
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PRANZO


ANTIPASTI - STARTERS
12,50 Antipasti misti (Tomino con bagnet verd - Pomodori secchi e olive sott'olio - Insalata russa - Salsiccia tipo "Bra" - Vitel tonne' - Acciughe al verde - Pate' di fegato "maison")
Starters dish (Tomino-cheese with "green" sauces - Olives and dried tomatoes - Olivier salad - Veal&pork raw sausage - Anchovies with "green sauce" - Veal slices with tunafish and capers sauce - Veal liver pathe')
8,00 Antipasto vegetariano (Sformatino di ricotta e spinaci - Insalata russa - Pomodori secchi)
Vegetarian appetizers (Ricotta-cheese and spinaches flan - Olivier salad - Dried tomatoes)
8,00 Antipasto crudo (Insalata di carne cruda di vitello - Albese - Salsiccia tipo Bra)
Raw meat appetizers (Minced veal meat salad - Veal carpaccio - Veal&pork raw sausage)
8,00 Antipasto piemontese (Tomino con bagnet verd - Lingua con "bagnet verd" - Acciughe al verde)
Piedmont appetizers(Tomino-cheese with "green" sauces - Veal tongue with green sauce - Anchovies with "green" sauce)

PRIMI - FIRST COURSES
9,50 Agnolotti di borragine e carne in tazza oppure al burro, polvere di salvia e granella di nocciole
Borage and meat ravioli with red wine or salt-fried with butter, dried sage powder, and crumbled Piedmont hazelnuts
8,50 Orecchiette con pesto di pomodori secchi, mandorle ed origano
Orecchiette (pasta) with dried tomatoes, almonds and origan pesto
8,50 Crema di porri, patate e mele
Leeks, potatoes and apples soup
9,50 PIATTO DEL GIORNO: Pansotti di ricotta e spinaci con salsa di noci
Pansotti (ricotta-cheese and spinaches ravioli) with walnuts sauce

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
11,00 Arrosto di vitello alla senape
Roasted with mustard veal meat
9,50 Rolata di tacchino c.b.t. con crema di piselli spezzati
Turkey roll with dried and crumbled peas cream
9,50 Sformatino di polenta con radicchio, Fontina d.o.p. e noci
Corn pudding with red chikory, Fontina-cheese and walnuts flan
9,50 PIATTO DEL GIORNO: Polpette di vitello e salsiccia tipo Bra con fonduta di toma
Veal and sausage meat balls with toma-cheese sauce

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
14,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
8,50 Piccolo
Small
13,50 Medio
Medium
16,50 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
4,50 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
4,50 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
4,50 Pere al vino con panna montata/font>
Baked in wine pears with cream